Soenil Bahadoer is 2-sterren chef-kok en eigenaar van restaurant de Lindehof in Nuenen. Hoe is het Soenil gelukt om zijn kookkunsten naar zo een hoog niveau te brengen? Uiteraard door hard werken, en een enorm doorzettingsvermogen. In deze Surya's HutsPod komt zijn gedrevenheid en passie voor eten, kruiden, geuren, smaken naar voren. Naast zijn kennis over eten heeft Soenil zijn herinneringen over de Hindustaanse keuken en eetcultuur meegenomen en heeft hij dit gebruikt om zich te onderscheiden van andere chef koks. "Ik combineer vanuit mijn Hindustaanse achtergrond smaken die Europeanen niet gewend zijn". Op welke manier heeft hij dit heeft gedaan? Soenil vertelt hier vol passie over in deze Surya's HutsPod.
Luister naar Surya's HutsPod via Anchor.
Hiernaast zijn de HutsPod afleveringen ook te beluisteren via meerdere grote podcastplatforms zoals Itunes, Spotify, Radio Public en Breaker.