• Suryamedia1
  • Suryamedia3
  • Suryamedia2

Shri Sanatan Dharm Maha Sabha Zaanstad zoekt bestuurleden en vrijwilligers

Ingezonden mededeling-


mandir1De Stichting Shri Sanatan Dharm Maha Sabha Zaanstad wil graag in contact komen met gemotiveerde bestuursleden en vrijwilligers (m/v) die de activiteiten van de Stichting een warm hart toedragen. Het bestuur streeft naar een opbouwende bijdrage aan de levenskwaliteit van de Hindoe(staanse) gemeenschap in Zaanstad.

 

Tevens wil het bestuur activiteiten organiseren die nadrukkelijk zijn bestemd voor de gehele Zaanse gemeenschap zoals yogalessen en gezondheidscursussen. Een belangrijk speerpunt voor de komende periode is het realiseren van een eigen ontmoetingsruimte van waaruit onze activiteiten georganiseerd dienen te worden.

 

Functieprofiel bestuurslid:
Ben jij de persoon die jouw talent wil inzetten om het bestuur van de Stichting verder te versterken? Schrijf dan een korte motivatie naar het bestuur en wordt onderdeel van ons gedreven bestuur. Wij zijn op zoek naar de invulling van de volgende bestuursfuncties:

 

Secretaris S.S.S.D.M.S.Z. - De secretariële taken bestaan uit de verantwoordelijkheid voor de correspondentie van de Stichting en in gezamenlijkheid met de voorzitter het beheren van de netwerkfunctie van S.S.S.D.M.S.Z. De taken die hiermee samenhangen zijn het leggen van contacten met relevante contacten van de Stichting en het verwerken van de informatiestromen via de website.

 

Penningmeester S.S.S.D.M.S.Z. - De penningmeester beheert het geld van de Stichting. Tevens dient de penningmeester samen met vrijwilligers de Stichting onder de aandacht te brengen bij potentiële sponsoren en donateurs.

 

Functieprofiel vrijwilliger:
Onze vrijwilligers zijn enthousiaste en actieve mensen die de missie van de Stichting in de praktijk verwezenlijken. Vraag bij het bestuur naar de mogelijkheden om de drijvende kracht te worden achter onze uiteenlopende projecten.

 

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met de voorzitter:

Ramsoekh, Balram Panday
Sara Burgerhartstraat 1
1507 RA Zaandam
075 - 616.41.17 - 06 - 222.35.515
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  Web Site: http://members.ams.chello.nl/ramsoekh/

 

Copyright © Suryamedia. Alle rechten voorbehouden.

Zoek