• Suryamedia3
  • Suryamedia2
  • Suryamedia1

Waar Surya Radio Amsterdam na 15 jaar stopt gaat Suryamedia.nl verder!

Redactie Suryamedia


suryaradioNa vijftien jaar radioprogramma's gemaakt te hebben via de Amsterdamse lokale omroep (1995-2010) brengt de Suryaredactie informatie, cultuur en opinie nu via een nieuwe mediamix die samen komt op Suryamedia.nl.

Op 18 juli 2010 eindigt het radioseizoen. Dit is het 15e radioseizoen van Surya Radio.

De afgelopen 15 jaar hebben wij met enorm veel plezier en enthousiasme, wekelijks en vroeger ook dagelijks radioprogramma's gemaakt voor u via de Amsterdamse lokale omroep Salto. We hielden u op een leuke manier op de hoogte van allerlei ontwikkelingen in de Hindustaanse gemeenschap.
Onze slogan is dan ook: Surya Radio; de Hindustaanse cultuur en infotainmentomroep!
Behalve Radio is Surya ook altijd actief geweest op internet; we waren niet voor niets één van de eerste Hindustaanse websites in Nederland.

 

De ontwikkelingen op het gebied van internet en nieuwe media zijn nu eindelijk zover dat wij volledig suryazakelijkkunnen overschakelen hierop. Volg ons op Hyves, Twitter, Facebook en You Tube en op wat er nog allemaal komen gaat. Maar u hoeft maar 1 adres te onthouden: www.suryamedia.nl Hier komt alles samen en van hieruit kunt u filmpjes bekijken, verslagen beluisteren, columns lezen, foto's bekijken en nog veel meer. Surya heeft altijd aan de voorlinie gestaan van nieuwe ontwikkelingen en zo ook nu.

 

Dit betekent dat we na 15 jaar zullen stoppen met radio maken via Amsterdam Lokaal en volledig wereldwijd bereikbaar zullen zijn via www.suryamedia.nl

 

Iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het succes van 15 jaar Surya Radio en alle luisteraars:
heel erg bedankt! Uw steun heeft heel veel voor ons betekend!


Dus vanaf 18 juli 2010: www.suryamedia.nl
24 uur per dag, 7 dagen per week: dé Hindustaanse cultuur in perspectief; Surya Media.nl

 

Copyright © Suryamedia. Alle rechten voorbehouden.

Zoek