• Suryamedia3
  • Suryamedia1
  • Suryamedia2

Kiran Badloe ~ Windsurfer met een Olympische Droom

Redactie Suryamedia

kiran op de surfplank Update: Singapore: een ervaring rijker!
Windsurfer Kiran Badloe (15 jr) deed voor Nederland mee aan de onlangs
gehouden Jeugd Olympische Spelen in Singapore.

Vanwege een blessure moest hij zijn doelstellingen voor dit evenement bijstellen. Op zijn weblog praat hij je bij over zijn belevenissen. Zijn ervaringen met topsport, maar ook tegenslag door een blessure.
Herstellen en genieten werd het nog meer vanaf dat moment. Zoals o.a. van de lunch met prins Willem-Alexander.
"Blessure of geen blessure, dit is een evenement wat ik niet had willen missen. Geweldig dat ik dit heb mogen meemaken!!"

 

kiran-badloe-profiel

De allereerste Jeugd Olympische Spelen (JOS) vinden op dit moment plaats in Singapore. Ruim 3600 atleten uit 204 verschillende landen strijden tot 26 augustus om de medailles, onder wie 36 Nederlandse deelnemers. Één van hen is de 15-jarige windsurfer Kiran Badloe.

 

Volg hem op de site van NOC/NSF

"Door als beste Nederlander te finishen in de landen kwalificatie heb ik mezelf als enige Nederlandse windsurfer kandidaat gesteld en ook een startbewijs bij het windsurfen in de wacht gesleept voor de Jeugd Olympische Spelen. De openingceremonie was echt spectaculair. Natuurlijk was het geweldig dat ik de vlag mocht dragen. Echt een mooi moment", aldus Kiran Badloe op zijn website.

 

Geselecteerd als talent bij Sporttop; een initiatief van Jochem Uytdehaage, ter ondersteuning van jong sporttalent, krijgt hij als mentor niemand minder dan oud-tennisser Richard Krajicek.
Mijn droom is ooit uit te komen op de Olympische Spelen. Een hele lange weg met veel trainingsuren maar met heel veel genieten op het water. Of ik het ga halen, ik heb geen idee, maar de weg er naar toe is al zo gaaf.


Wilt u Kiran Badloe helpen op weg naar de volgende Olympische Spelen?Spreekt het u aan, neem dan gerust contact op: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Copyright © Suryamedia. Alle rechten voorbehouden.

Zoek