• Suryamedia1
  • Suryamedia3
  • Suryamedia2

India Day 2010

india dayIndian Light organiseert India Day 2010 op zondag 26 september 2010 in het teken van women empowerment.  India Day is een multicultureel evenement met kunst & cultuur uit India.

 

Naast de activiteiten op het gebied van empowerment, kunt u tevens genieten van o.a. ayurveda, beauty en spiritualiteit.
Dit evenement wordt geopend van 14:00 tot 21:30 uur. Het openings- en het welkomswoord wordt gehouden door Mr. Tanja Jadnanansing (lid van de Tweede kamer, namens PvdA). De afsluiting is met DJ Naldo.

PROGRAMMA

Workshops empowerment: deze reiken u handvatten aan om uw (verborgen?) talenten te ontdekken.
Lezingen, bijv. ‘Geloof en rede in het Hindoeïsme' - over de rol die de inschakeling van het verstand naast geloof door de eeuwen heeft gespeeld - en nog speelt - in Hindoeïsme.

Ayurveda: een eeuwenoude gezondheidsleer uit India die uitgaat van verschillende typen mensen. Kom erachter tot welk type u behoort. Welk soort eten past bij u? Wanneer is het voor u het beste tijdstip om te eten? Wilt u verantwoord afvallen? Deze leer is er op gericht om het maximale uit uw latente vermogens te halen en in te zetten voor een gezond en evenwichtig leven.

Kaartleggingen. Kaarten kunnen als een katalysator werken om innerlijke processen op gang te brengen. Godinnenkaarten hebben het vermogen om gevoelens te kanaliseren. Ze kunnen je de kans bieden om inzicht, helderheid en wijsheid te verkrijgen in je eigen, vaak ingewikkelde levenspatronen.

Modeshow. Elke vrouw wil haar schoonheid op een eigen manier uitdrukken. U kleedt zich uniek in uw eigen style om een gevoel van volwaardigheid te creëren.

Animatie-act. Dit gebeurt in een mystieke sfeer waarbij u een moment van verwondering en een andere kijk op de werkelijkheid zult beleven.

Er is een ruim assortiment Indiase kleding, bijouterie en Vedische literatuur te koop. Diverse stichtingen zullen hun projecten - die in India lopen - promoten. Op deze dag is er een Bollywood corner en kunnen ook de Bollywood dansoptredens niet ontbreken.

Floodplaza & Snackcorner met heerlijk Indiaas-Surinaams eten is aanwezig. Kinderen kunnen - onder begeleiding - spelen in de kidscorner.

Kaarten kunt u vooraf reserveren of aan de poort kopen.
Let op, uw toegangsbewijs is tevens een lot. Er zijn diverse prijzen beschikbaar.

Het zalencentrum is gelegen in een prachtig, rustig gedeelte van Westzaan. Er zijn 500 parkeerplaatsen beschikbaar waar u gratis kunt parkeren.

 

Tijd: 14.00-21.30 uur  in Lexion Venue, Overtoom 65-67 te Westzaan.

meer info op de website

Copyright © Suryamedia. Alle rechten voorbehouden.

Zoek