• Suryamedia1
  • Suryamedia3
  • Suryamedia2

Be Flirtable!

Ben je Hindoestaans, leergierig en vooral ambitieus? Zie jij jezelf een toppositie binnen deze maatschappij bekleden, maar vraag je je soms af hoe je de weg naar de top kunt vinden in de Nederlandse maatschappij? Kom dan naar de workshop zakelijk flirten van Stichting Pracharika in samenwerking met de Kamer van Koophandel!

Hindoestanen doen het erg goed in de Nederlandse maatschappij, maar in topposities zijn ze nog ondervertegenwoordigd. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn, één daarvan is het verschil in cultuur. Tijdens Be Flirtable verzorgt flirtcoach Esther Popelier van Flirt In' Company de workshop zakelijk flirten.

Zakelijk Flirten staat voor een heel scala van uitingen. Het zijn middelen die we tot onze beschikking hebben om met anderen te communiceren (collega's, cliënten, samenwerkingspartners, leidinggevenden, etc.) maar vooral ook om onszelf met anderen te verbinden. Een verbinding die leidt tot een samen. Een samen gebouwd op contact, positiviteit, vertrouwen en gunnen. Daarbij is aandacht één van de belangrijkste ingrediënten voor wederzijdse waardering en de basis van elk succesvol netwerkcontact.

Naast de flirtworkshop zullen succesvolle Hindoestanen in andere workshops op grond van hun eigen ervaringen vertellen hoe zij met de verschillen in cultuur zijn omgegaan en er positief gebruik van hebben gemaakt. Ook zal de Kamer van Koophandel enkele tools uitleggen voor jong ondernemerschap. Aan het eind van de avond krijg je de mogelijkheid om uitgebreid te netwerken met vertegenwoordigers van gevestigde organisaties en ondernemers. Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje, een drankje en muziek!

Wil jij dus je talenten ten volle ontplooien? Kom dan naar de workshop Zakelijk Flirten van Pracharika.

PROGRAMMA 30 SEPTEMBER 2010
18.00 uur Inloop en registratie
18.30 uur Opening en welkomswoord
18.45 uur Jong ondernemen
Jaime Bakker, Kamer van Koophandel
19.05 uur Workshop Zakelijk flirten
Esther Popelier, Flirt In' Company
19.50 uur Pauze met hapjes en drankjes
20.20 uur Sessie 1 parallelle workshops:
- Hoe bereik je de media met je talenten?
- Hoe word je een succesvol entrepeneur?
20.50 uur Sessie 2 parallelle workshops
21.15 uur Netwerkborrel
22.00 uur Einde

Datum, tijd en plaats
Donderdag 30 september van 18.00 tot 22.00 uur
Kamer van Koophandel, Blaak 40, 3011 TA Rotterdam

meer info op de website

 

Copyright © Suryamedia. Alle rechten voorbehouden.

Zoek