• Suryamedia1
  • Suryamedia3
  • Suryamedia2

Bollywood newsupdate

Redactie Suryamedia

Hier enkele interessante Bollywoodnieuwtjes, voorzover we ze nog niet gebracht hebben via twitter (hierboven). Over de verloving van Lara Dutta en Kali-Shakira?!

Lara Dutta verloofd met tennisser Mahesh Bhupathi
Het koppel hield altijd hun lippen stevig op elkaar als het ging om de vraag of ze nu een relatie met elkaar hadden. Maar deze week maakte Mahesh Bhupathi bekend via twitter: So Lara and I got engaged last week in New York. En Lara beantwoordde de tweet met smiley. Dus het is officieel het stel is verloofd. Al hoewel het stel wel veel samen werd in gezien in het openbaar, en de geruchten zelfs gingen dat ze samenwoonden, kregen ze het toch voor elkaar om de geruchten de kop in te smoren. Dus voor de pers kwam de verloving dan ook als een complete verrassing.


Shakira als Kali in een Hindi film?
De Latijns-Amerikaanse popsensatie Shakira is er klaar voor om te spelen in Bollywood film wat in Europa zal worden opgenomen. De film getiteld Kali- the Warior Goddess zal geproduceerd worden door Karan Arora. Volgens Arora wordt het een 3D film in het Hindi. Ook vertelde hij dat de ‘Waka Waka zangeres' heeft toegezegd mee te spelen, maar dat de contracten nog niet zijn ondertekend. Het management van Shakira is op dit moment in onderhandeling over het bedrag van de zangeres zal krijgen. Als het dus allemaal doorgaat is ze de eerste niet-Indiase die een godin zal spelen.

Meer Bollywood news updates via Twitter (check op de home van deze site)....

Copyright © Suryamedia. Alle rechten voorbehouden.

Zoek