• Suryamedia3
  • Suryamedia2
  • Suryamedia1

Peepli Live naar de Oscars, Drew Barrymore goes Bollywood

Redactie Suryamedia

Hier enkele interessante Bollywoodnieuwtjes, voorzover we ze nog niet eerder gebracht hebben via twitter (hierboven).  Over de Indiase inzending voor de Oscars, Drew Barrymore goes Bollywood en Hritik in Madame Tussaud.

Film Peepli Live Indiase inzending voor de Oscars

Misschien is het Aamir Khan die de titel King Khan verdient, zeker nadat hij nu voor de tweede keer een film maakt die ingestuurd wordt naar de Oscars. Peepli Live's simpele verhaal en de nog simpele benadering heeft ervoor gezorgd dat de film erg succesvol is.
Met de bijdrage van Aamir Khan als producent en debuterende regisseuse Anusha Rivzi, heeft Peepli Live alle ingrediënten om een internationale topfilm te worden. Het publiek in Amerika en Europa waardeert juist de rustige Indiase setting, dit een tegenstelling tot de glitter en glamour die we de laatste jaren gewend zijn van Bollywoodfilms.

Het verhaal draait om Natha, een arme boer, die op het punt staat om zijn land te verliezen. Om dit snel op te lossen stuit Natha op hulpprogramma's van de overheid die mensen financieel helpen wanneer zij een familielid hebben verloren aan zelfmoord. Dus besluit Natha zelfmoord te plegen. Wanneer men hier achter komt heeft dit alle gevolgen van dien.

Het enige minpunt aan deze film is dat het verhaal erg lijkt op de Amerikaanse film Ace in the Hole die in 1951 een Oscar won. Op dit moment is het afwachten tot 25 januari, want dan worden genomineerden voor beste buitenlandse film pas bekend gemaakt.


Drew Barrymore tekent voor een Bollywoodfilm


Hollywood actrice Drew Barrymore zal haar debuut maken in een Bollywoodfilm getiteld Lifestyle. Santosh Kumar Jain, de producent van de film gaf aan zeer gecharmeerd te zijn van Drew Barrymore in de film Charley's Angels, dat hij daarom besloten heeft de actrice te benaderen. En Drew stemde toe. De film The Livestyle draait om 3 vrouwen met verschillende achtergronden, die hun identiteit proberen te vinden. Drew zal hierin de vrouw spelen met een buitenlandse achtergrond. De andere 2 vrouwen zullen door bekende Bollywood actrices vertolkt worden. De opnamen voor de film zullen starten in november en zal pas in 2012 in de bioscopen te zien zijn. Naast internationale acteurs wilt de producent ook internationale zangers benaderen voor deze film.

 

Hrithik Roshan in Londen voor wassen beeld bij Madame Tussaud

Hrithik Roshan is de meest recente bijdrage van Bollywood aan Madame Tussaud. En de acteur is nu in Londen om zich helemaal op te laten meten. Men zal daar meteen starten aan het maken van zijn wassen beeld. Megaster Amitabh Bachchan, superster Shah Rukh Khan en natuurlijk Aishwariya Rai zijn Bollywoodsterren die al te zien in Madame Tussaud. En nu zal Hrithik deze groep vergezellen. Hrithik maakte via Twitter bekend dat hij samen met zijn vrouw Susanne en zijn styliste Anaita Shroff Adajania op weg was naar het museum om zijn maten op te laten meten. Vol verwachting zal iedereen het wassen beeld moeten afwachten.

 

 

Copyright © Suryamedia. Alle rechten voorbehouden.

Zoek