• Suryamedia1
  • Suryamedia3
  • Suryamedia2

15 jaar Surya!

Redactie Suryamedia


surya-logo-98x112Vandaag, 28 sept 2010, bestaat Surya precies 15 jaar.

Op die 28e september 1995, het was een mooie dag, met een helder blauwe hemel waar de zon met haar warmte en licht ons toe lachte. Op die dag gingen we naar de notaris voor het passeren van de statuten, daarna direct door naar de Kamer van Koophandel voor de inschrijving in het register en vervolgens snel naar de winkel voor een mobiele telefoon......en Surya was geboren.

Toen kon niemand vermoeden dat deze jonge organisatie zo'n snelle en turbulente groei en ontwikkeling zou meemaken. Per 1 oktober 1995, toen het nieuwe radioseizoen begon, startte Surya Radio met haar uitzendingen via de Amsterdamse lokale omroep Salto.suryaradio

 

Nu, 15 jaar later en na vijftien jaar in een achtbaan gezeten te hebben met vele ‘ups', maar ook met ‘downs' is het wel leuk om even terug te blikken en de balans op te maken.

 

Een portfolio waar we allemaal erg trots op mogen zijn. Waar vele vrijwilligers in de loop der jaren aan hebben bijgedragen. Iedereen die op welke wijze dan ook zijn of haar bijdrage heeft geleverd aan het succes van Surya; van harte bedankt! Dankzij de inzet en enthousiasme van onze vrijwilligers straalt Surya al jaren. En dat hopen we nog heel lang te blijven doen!

Suryamedia.nl: blijf ons volgen voor de Hindustaanse cultuur in pespectief!

Lees hier meer over 15 jaar Surya®

suryazakelijk

Reageren?

 

Copyright © Suryamedia. Alle rechten voorbehouden.

Zoek