• Suryamedia1
  • Suryamedia3
  • Suryamedia2

Ode aan Meena Kumari, John Travolta on stage en lunch met Big B.

Redactie Suryamedia

Hier enkele interessante Bollywoodnieuwtjes, voorzover we ze nog niet eerder gebracht hebben via twitter (hierboven). Over een ode aan Meena Kumari door Katrina Kaif, John Travolta samen met Akshay on stage en bieden voor een lunch date met Big B.

Katrina Kaif brengt ode aan Meena Kumari
Jaren geleden maakte actrice Meena Kumari altijd veel indruk op het publiek, wanneer zij te zien was in een film. Met Katrina Kaif aan boord dacht regisseuse Farah Khan de magie van Meena Kumari weer terug te brengen op het scherm in haar komende film Tees Maar Khan. Als een ode aan de Golden Oldie actrice zal Katrina Kaif een bekende dansscene van Meena Kumari uit de film Pakeezah nadoen.
Aan dit speciale Qawali nummer zullen ook de acteurs Akshay Kumar en Salman Khan meewerken. Dit bevestigt Farah Khan, de regisseuse van deze film. De film wordt op 24 december dit jaar verwacht.

 

600.000 rupees voor een lunch date met the Big B
Megaster Amitabh Bachchan vroeg mensen om te bieden voor een lunch met hem. Dit uiteraard voor het goede doel. Men kon naar Ebay gaan om te bieden. En het uiteindelijke bod is 600.000 rupees geworden (ongeveer 10.000 euro's). En degene die het winnende bod heeft gedaan mocht 9 mensen met zich meenemen om de grote ster te ontmoeten. Deze actie was onderdeel van ‘The Joy of Giving Week' waarin verschillende sterren hun best deden om geld in te zamelen voor het goede doel. Eerder deed acteur Akshay Kumar mee aan deze actie en na zijn succes besloot ook The Big B voor deze actie te gaan. Amitabh Bachchan zal zelf een goed doel uitzoeken aan wie het geld gedoneerd zal worden.

 

John Travolta en Akshay Kumar samen op het podium?
Akshay Kumar's retro John Travolta act in de film Action Replayy heeft regisseur Vipul Shah op ideeën gebracht. Zijn productieteam is nu druk in onderhandeling met het management van John Travolta om een samenwerking te bewerkstelligen tussen Travolta en Akshay Kumar. Het idee is dat de 2 samen zullen optreden op een live event. Akshay Kumar die ervan houdt om samen te werken internationale sterren (denk aan Kylie Minogue in Blue, Snoop Doggy Dogg in Singh is King en RDB in Kambakkth Ishq) is ook erg enthousiast over het idee om een Saturday Night Fever op te voeren samen met Travolta. Daarom probeert ook hij zijn contacten in te zetten om Travolta ervan te overtuigen om mee te werken. Wat op dit moment de status is van de onderhandelingen wilt Vipul Shah geen mededelingen over doen. Volgens hem kost het veel tijd om te onderhandelen en waterdichte contracten op te stellen, dus tot die tijd wilt hij hier geen mededelingen over doen.

 

Copyright © Suryamedia. Alle rechten voorbehouden.

Zoek