• Suryamedia3
  • Suryamedia1
  • Suryamedia2

Anil Kapoor in Hollywood, Konkona Sen Sharma in verwachting en John Abraham hoeft de gevangenis niet in

Redactie Suryamedia

anilkHier enkele interessante Bollywoodnieuwtjes, voorzover we ze nog niet eerder gebracht hebben via twitter (hierboven). Over John Abraham die de gevangenis toch niet in hoeft, de zwangerschap van Konkona Sen Sharma en de nieuwe rol van Anil Kapoor in Hollywood.


John Abraham hoeft toch niet de gevangenis in
john ad
Bollywood hunk John Abraham hoeft toch niet de gevangenis in. Hij kwam weg met een geldboete voor het aanrijden van een fietser. Dit terwijl er gevangenisstraf voor 15 dagen was geëist. Het gaat hier om een ongeluk dat gebeurde in april 2006. John Abraham reed met zijn motor midden in de nacht per ongeluk een fietser aan, toen hij terug kwam van een feestje. Ook raakte hij zelf gewond, door dat hij ook nog tegen een muur opknalde. Maar ondanks zijn verwondingen bracht hij als eerste zijn slachtoffers naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis en ging daarna pas zelf naar het ziekenhuis. Nu ruim 4 jaar later kwam de zaak voor het gerecht en werd er 15 dagen celstraf geëist. Maar de rechter vond het feit dat hij goed voor slachtoffers heeft gezorgd een humane daad, daarom kwam John Abraham onder de veroordeling uit. Uiteraard moest de acteur zijn slachtoffers wel een schadevergoeding betalen.

 

Konkona Sen Sharma in verwachting
konkonadActrice Konkona Sen Sharma is nog niet zo lang geleden getrouwd met acteur Ranvir Shorey. Dit was ook een complete verrassing, het huwelijk vond plaats in het klein in het bijzijn van alleen vrienden en familie. Er was helemaal niemand bij uit de Bollywood industrie. En het laatste nieuws is nu dat het paar hun eerste kind verwacht. Het stel doet over de zwangerschap net zo geheimzinnig als hun huwelijk, maar Konkona's beste vriend maakte bekend dat ze inderdaad in verwachting is. Konkona heeft een lange vakantie genomen tot en met september volgend jaar. Al haar contracten die ze voor het komend jaar had ondertekend heeft ze afgezegd. Tegenwoordig verblijft Konkona voornamelijk in Kolkata.


Anil Kapoor in Mission Impossible IV
Bollywood acteur Anil Kapoor laat de teugels vieren in Hollywood tegenwoordig en de nieuwste overwinning is het veroveren van rol in de film Mission Impossible IV. En dat is zonder twijfel een grote overwinning voor de acteur om mee te spelen in de spionagefilm van Tom Cruise. Nu zullen andere Bollywood acteurs, die de rol van de quizmaster van Weekendmiljonairs in de Slumdogg Milionaire hebben geweigerd echt spijt hebben. Deze film heeft de deuren geopend naar Hollywood voor de 50-jarige Anil Kapoor. Nu is hij onderdeel van deze Oscar winnende film en alsof dat niet genoeg is heeft hij ook een rol gekregen in de TV serie 24.


Alhoewel Anil Kapoor liever stil blijft over zijn rol in de film, vertelt een vriend van de acteur dat hij een belangrijke rol zal vertolken in aanvulling op Agent Hunt die gespeeld wordt Tom Cruise. Zijn rol voegt veel spanning toe en zal zorgen voor een verrassend keerpunt in de film. De eerste opnamen zijn afgelopen periode al gemaakt samen met Tom Cruise in Praag. Later deze maand zal hij draaien in Dubai. En in december zal Anil Kapoor de cast vergezellen in Vancouver. Mission Impossible IV staat gepland om in premiere te gaan op 16 december 2011.

 

 

Copyright © Suryamedia. Alle rechten voorbehouden.

Zoek