• Suryamedia2
  • Suryamedia1
  • Suryamedia3

Dream of Dance de musical

pstr-a1-dod-smallDansorganisatie KamalRoshan presenteert in november van dit jaar de sensationele musical: Dream of Dance. Deze Nederlandstalige Indiase musical brengt een schouwspel van theater, live zang en wervelende dansacts.

Het verhaal dat in glamoureuze sfeer en in schitterende kostuums wordt verteld, zal een onvergetelijke indruk achterlaten, evenals de omvangrijke cast van meer dan 50 dans-, zang-, en acteertalenten.
De verschillende dansstijlen, zoals de Bharata Natyam, Kathak, Streetdance, Hiphop en nog veel meer, brengen u een waar Bollywoodspectakel.


Het verhaal

Eén droom, één wens, één verlangen
Dream of Dance is het verhaal van Priya en haar droom om een danseres te worden.
Priya's droom om een danseres te worden, lijkt haast onbereikbaar. Verlangend kijkt zij op de dansschool waar zij schoonmaakt, hoe de rijke en verwaande Sonam wordt getraind voor een grote danscompetitie. Geld om zelf danslessen te volgen heeft ze niet.


Zij werkt hard om haar studie te bekostigen, is overgeleverd aan de grillen van haar tante die dansen verafschuwt en wordt tegengewerkt door Sonam en haar vrienden.
Priya zou ook zo graag mee willen doen aan de danscompetitie. Met de hoofdprijs 'een studiebeurs voor de dansacademie' kan zij eindelijk de dansopleiding volgen waar zij al zo lang van droomt. Terwijl iedereen zich voorbereid op de danscompetitie, waar ook de bekende en begeerlijke zanger Rafael aanwezig zal zijn, hoopt Priya op een wonder.


Kreeg ze maar één kans om mee te kunnen doen. Zal het Priya lukken om haar ene droom, haar ene wens, haar allerliefste verlangen waar te kunnen maken?
Zie het in Dream of Dance.


Zaterdag 6 november 2010 in Theater Zuidplein (Rotterdam)
Aanvang: 19:30 uur
Voorverkoop website: www.theaterzuidplein.nl

Zaterdag 13 november 2010 in Theater de Regentes (Den Haag)
Aanvang: 19:30 uur
Voorverkoop website: www.deregentes.nl

Zondag 21 november 2010 in Fulcotheater (IJsselstein)
Aanvang: 16:00 uur
Voorverkoop website: www.fulcotheater.nl

Toegangsprijs 15 euro per persoon
Kaarten zijn in de voorverkoop te koop aan de theaterkassa

 

Meer informatie via de website

 

Copyright © Suryamedia. Alle rechten voorbehouden.

Zoek