• Suryamedia1
  • Suryamedia2
  • Suryamedia3

Nieuwsmakers uit Bollywood in het jaar 2010

Redactie Suryamedia

Op de laatste dag van het jaar blikken we toch even snel terug op wat 2010 ons allemaal heeft gebracht. Wij zetten nog even de grootste nieuwtjes uit 2010 op een rijtje.


Shah Rukh Khan & cricket: begin van het jaar 2010 haalt Shah Rukh Khan de woede op zijn hals van Indiase nationalisten. Hij wilde namelijk dat er ook Pakistaanse cricketers werden toegelaten bij Indiase cricketwedstrijden (IPL). De nationalisten van Shiv Sena probeerden zelfs zijn film My name is Khan te boycotten, maar dit lukte ze helaas niet. De film ging in première en werd een succes.


Yana Gupta´s oops moment. Itemgirl Yana Gupta liep helemaal perfect over de rode loper in een little black dress. Daar is niks mis mee. Alleen was ze vergeten een onderbroek aan te trekken. En ja hoor, toen ze ging zitten kreeg een aantal mensen een Sharon Stone deja vu. Helaas voor Yana werd dit ook vastgelegd op de camera.


Rakhi Sawant en Namard, Rakhi Sawant is altijd al een apart typetje geweest met al haar real live shows. Een tijdje hield ze India in de ban toen ze op zoek ging naar een partner. Waar men haar in 2010 om zal herinneren, is dat ze in een van haar shows een man namard noemde oftewel impotent. Deze man is zo belachelijk gemaakt door de media, dat hij hier depressief van raakte, ziek werd en uiteindelijk overleed. Volgens zijn moeder is dit de schuld van Rakhi.


Deepika Padukone & Ranbir Kapoor, het stel dat in 2010 uit elkaar ging, maar door de bladen nog steeds op de voet werd gevolgd. Maar de sterren maakten er zelf ook lekker gebruik van. Deepika speculeerde al een keer in de media dat Ranbir vreemd ging. Het toppunt was dat Deepika in de show Koffee with Karan zei dat Ranbir maar beter reclame kon maken voor condooms. Als reactie zei Ranbir dat het een goed idee was. Maar vader Rishi Kapoor was boos en zei dat Deepika geen klasse had.


Pamela Anderson in Big Boss. Een andere beroemde gast in het Big Boss huis was Pamela Anderson. Gekleed in een witte sari, deed ze de danspasjes van Madhuri Dixit na. Maar het shockerende gerucht was dat ze eigenlijk helemaal niet verbleef in het Big Boss huis, maar ´s avonds naar een hotel ging.


Salman Khan en zijn perikelen. Je hebt natuurlijk sterren die altijd het nieuws blijven domineren. Ook 2010 was een dynamisch jaar voor Salman Khan. Hij boekte een groot succes met het presenteren van Big Boss en speelde in de meeste succesvolle film van het jaar (Dabangg). Daarnaast waren er veel geruchten die hij moest tegenspreken over een cosmetische ingreep. Verder kwam een eind aan zijn lange relatie met Katrina Kaif.

 

Vivek ki Vivah: 2010 is het jaar van Vivek Oberoi. Hij stapte namelijk eind oktober in het huwelijksbootje met jeugdvriendin Priyanka Alva

 

 

Copyright © Suryamedia. Alle rechten voorbehouden.

Zoek