• Suryamedia2
  • Suryamedia1
  • Suryamedia3

Bollywoodfilms die je de komende periode moet zien!

Redactie Suryamedia

 

Meestal start Bollywood langzaam het jaar op. Maar dit jaar is een uitzondering. Komende maand worden er spectaculaire films verwacht met veel topsterren. Wij zetten de films even voor je op een rijtje.
Op 7 januari is in India No one killed Jessica uitgekomen, deze film die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal zorgt voor vele tranen. In de film spelen Rani Mukherjee en Vidya Balan en gaat over hoe 2 vrouwen proberen te vechten tegen het systeem en hopen op rechtvaardigheid.

Deze week komt de film Yamla Pagla Deewana uit. Na het succes van Apne komen vader en zoons weer samen in deze comedy. In de film zien we Dharmendra, Sunny en Bobby Deol die hun reis beginnen in Canada en via Benares eindigen in Punjab.


Turning 30!! is ook een film die deze week uitkomt in India. In deze film zien we Gul Panag die op een komische manier op zoek gaat naar haar zelf, haar liefde en uiteindelijk een volwassen vrouw wordt.

 

De derde film die uitkomt komende vrijdag is Hostel. Deze film gaat over een onderwerp waar nog nooit eerder bij stil is gestaan, namelijk ontgroening van studenten. De meeste gemene acties die worden ondernomen, in deze intense drama wordt hier bij stilgestaan.


Volgende week vrijdag kunnen we de film Dhobi Ghat verwachten. Een film van Aamir Khan en zijn vrouw Kiran Rao. Deze film gaat over het leven van 4 jongens uit Mumbai. Volgens regisseuse Kiran Rao is deze film geen Bollywood masala, maar een erg gevoelige film.

 

Aan het eind van de maand kunnen we ook de film Dil to Baccha hai ji verwachten. Regisseur Madhur Bhandharkar waagt zich aan de genre van romantische comedy, maar dan wel met realistische momenten. Het verhaal gaat over 3 mannen gespeeld door Ajay Devgan, Emraan Hashmi en Omi Vaidya en hun liefdesverhalen.
Dus de komende maand hoef je je niet te vervelen als het gaat om nieuwe Bollywoodfilms.

Copyright © Suryamedia. Alle rechten voorbehouden.

Zoek