• Suryamedia1
  • Suryamedia2
  • Suryamedia3

Shreya Ghoshal Live In Concert UITGESTELD!

Ingezonden mededeling

shreya ghosal

UPDATE: Het concert is UITGESTELD!
Sana Live en Mojo Theater presenteren op 5 mei een uniek concert van de zingende Bollywood-sensatie Shreya Ghoshal in het World Forum Theater in Den Haag. De 26-jarige zangeres en zevenvoudig winnares van de Filmfare Award vergaarde roem als playback singer* in Bollywood films maar zij zong ook in andere Indiase films.

Shreya bewees haar zangkwaliteiten door de Sa Re Ga Ma Pa Singing Contest te winnen. Haar professionele carrière begon met haar bijdrage in de film Devdas waarvoor ze de Filmfare Award voor beste vrouwelijke playback singer en de Filmfare RD Burman Award voor New Music Talent won. Vanaf dat moment werkte ze samen met prominente Indiase musici aan meer dan 140 films. Ze is de meest onderscheiden hedendaagse playback singer en won in 2008 en 2009 wederom Filmfare Awards voor de films Guru en Singh is King.

Veel van Shreya's songs oogsten lovende kritieken en werden een groot commercieel succes. Behalve in het Hindi zingt zij ook in Bengali, Kannada, Malayalam, Marathi, Punjabi, Tamil en Telugu. Tijdens haar live concert in het World Forum wordt Shreya Ghoshal bijgestaan door haar band bestaande uit de beste Bollywood musici.

* Playback singers nemen in de soundtrack van Bollywood films de zangstem voor hun rekening. De kijker ziet de actrice zingen maar hoort in werkelijkheid de stem van Shreya Ghoshal.

Kaartverkoop start op woensdag 6 april via Ticket Service Nederland

YouTube fragmenten:

Shreya Ghoshal - Jadu hai nasha hai (Film Jism)

Shreya Ghoshal - Yeh Ishq Hai - Jab We Met (Video Song)

Shreya Ghoshal & Sonu Nigam - Aao Sunaon Pyaar Ki Aik Kahani (Film Krrish)


Informatie:
Shreya Ghoshal - live in concert
donderdag 5 mei - aanvang 19.00 uur
World Forum Theater - Den Haag - www.worldforum.nl
Kaartverkoop via Ticket Service Nederland
Ticketprijs vanaf € 35 (excl. servicetoeslag)

i.s.m. Farhath Hussain International Promotion
Meer informatie: www.sanagroup.org | www.shreyaghoshal.com

 

Copyright © Suryamedia. Alle rechten voorbehouden.

Zoek