• Suryamedia2
  • Suryamedia1
  • Suryamedia3

KLM Cargo helpt weeshuis Suriname

Redactie Suryamedia

klmOnlangs zamelden KLM Cargo collega's voor het derde jaar op rij geld én kinderspullen in voor een weeshuis in Suriname.

Elk jaar wordt er door KLM Cargo collega's geld ingezameld voor een ander weeshuis in Paramaribo, Suriname. Ashok Harnam en John Oosterbaan, twee van de initiatiefnemers: ‘Dit jaar bracht een geldinzameling 1.277,98 euro op, die KLM heeft verdubbeld tot 2.555,96 euro. Deze bijdrage is aan de directie van het weeshuis Sukh-Dhaam in Commewijne overhandigd.'


KLM zorgde daarnaast voor het containervervoer, de afhandelingskosten en de bussen om de kinderen te vervoeren naar het sportcomplex ‘De kleine Arena' te Kwatta. ‘Wij laden zelf de containers en zorgen voor het papierwerk. In Suriname regelen we de distributie en organisatie. Onze Surinaamse collega's gaan regelmatig kijken welk weeshuis hulp nodig heeft en daar wordt een keuze in gemaakt.' Ook transavia.com heeft dit jaar een bijdrage geleverd in de vorm van zes gebruikte computers.

 

Met een dag vol sport en spel, die werd afgesloten met een gezellige gezamenlijke maaltijd, bezorgden de KLM Cargo-collega's de kinderen van het weeshuis een leuke dag. Zij hadden ook nog eens knuffelberen, speelgoed, schoolboeken, tassen en pennen bij zich die ze direct konden uitdelen aan de kinderen. Een succesvolle en dankbare actie die wat KLM Cargo betreft ook volgend jaar herhaald wordt.


Bron: KLM Wolkenridder Actueel d.d. 15-04-2011

Copyright © Suryamedia. Alle rechten voorbehouden.

Zoek