• Suryamedia3
  • Suryamedia1
  • Suryamedia2

Hiphoptrio Zwart/Wit haalt Radio 538

Redactie Suryamedia


Het hiphopdrietal Zwart/Wit - dat wordt geleid door de Surinaams-Hindustaanse Assenaar Sendeep Ramesar (S-Style) - stond deze week met hun nummer ‘Zorgen opzij' nummer 1 op de Drop Your Demo Contest van het programma Juize FM van het bekende landelijke radiostation 538. Als beloning komen ze zondagavond 8 mei om 22 uur 's avonds in de studio van Radio 538 in Hilversum. Dan geven de drie Noorderlingen S-Style, Byron en Vinc-e een interview en treden ze ‘live' op met twee tracks. Ook wordt de track ‘Zorgen opzij' de hele komende week op Radio 538 gedraaid.


Luisteraars van het radioprogramma en bezoekers van de website http://www.538juize.nl hebben massaal gestemd op het nummer ‘Zorgen opzij' van het trio Zwart/Wit. De eerste EP van Zwart/Wit is te downloaden en te beluisteren op de officiële website http://www.zwartslashwit.nl. Binnenkort komt ook de eerste officiële videoclip van het nummer ‘Zoet, zoeter, zoetst' op internet. Eerder hebben de jongens, onder de naam S-Style Music, al (audio)clips via YouTube on-line gezet.


Eerder maakten S-Style en Byron (Diss-Aster) onder de naam S-Style Music online naam door een speciale rap over de hindoehoogtijdag Divali, uiteraard ter gelegenheid van het feest waarbij de overwinning van het licht op de duisternis wordt gevierd.

Copyright © Suryamedia. Alle rechten voorbehouden.

Zoek