• Suryamedia1
  • Suryamedia3
  • Suryamedia2

‘Levenswerk’ van jonge filmregisseur in première in Pathé Tuschinski

Redactie Suryamedia

nieuwe afbeeldingOp zaterdag 24 september gaat de film ‘The V: Sacrifice of the constellations' in première in Pathé Tuschinski. Acht jaar lang heeft Vighnesh aan deze film gewerkt, waarin hij zelf de hoofdrol speelt. De film is zijn kunstwerk; van muziek tot regie, van beeld tot geluid alles heeft hij zelf gemaakt.

De 28-jarige filmmaker Vighnesh Maharaj Peters is opgegroeid in India en op 14 jarige leeftijd naar Nederland gekomen. Op 16 jarige leeftijd schreef hij de sage van The V. Het eerste deel ging in oktober 2002 in première in DESMET in Amsterdam. Deze film werd destijds geopend door schrijver/dichter Simon Vinkenoog en zijn vrouw Edith Ringnalda. Beide spelen een rol in de huidige film. Film is zijn grote passie dus studeerde hij Multi Media technieken in Amsterdam. Na zijn studie begon hij met het maken van het tweede deel van de sage ‘The V: Sacrifice of the Constellations.

 

Deze film gaat over een jongeman genaamd The V die op aarde woont. The V denkt dat hij een gewone aardse jongen is, totdat hij plotseling naar een andere dimensie gebracht wordt om zijn missie - het redden van de Aarde uit handen van Arbhaddon - te volbrengen. Als een soort superheld reist hij naar 27 sterrenstelsels en ontmoet daar de meest fantastische figuren, die hem helpen bij zijn missie.

 

 

Programma: Locatie:

13:00 Aanvang Pathé Tuschinski

13:30 Opening van de film Reguliersbreestraat 26-34

18:00 Einde 1017 CN Amsterdam

Entree: 10 euro per persoon

Reserveren via de website.

 

Copyright © Suryamedia. Alle rechten voorbehouden.

Zoek