• Suryamedia3
  • Suryamedia2
  • Suryamedia1

Ishq weddingplanner

Redactie Suryamedia

ishqdefHet Hindoehuwelijk is nog een van de bijzondere gebeurtenissen met vele rituelen die binnen elk Hindoe gezin plaatsvindt en vaak groots wordt gevierd. Tegenwoordig zie je steeds meer ondernemers inspelen op deze gebeurtenis. De trouwbusiness is booming. Op een huwelijk wordt tegenwoordig bijna alles door (commerciële) externe partijen verzorgd, van eten tot en met het rijden van de baraat.


Doordat er zoveel verschillende leveranciers zijn die iets voor de aanstaande bruidsparen kunnen betekenen tijdens het huwelijk, schieten tegenwoordig de trouwbeurzen ook als paddenstoelen uit de grond. Onlangs vond de Indian Weddingsbeurs plaats in Rotterdam, volgende week de Shaadibeurs in Den Haag en binnenkort zal Asian Arabic Exhibation onderdeel uitmaken van de grote Love- en Marriagebeurs in Ahoy Rotterdam.


Mensen laten tegenwoordig bijna alles door professionals regelen, maar als je aanstaande bruidsparen vraagt of ze wel eens hebben nagedacht over een weddingplanner, dan zeggen ze vaak: ‘dat kunnen wij toch zelf wel'. Dat meeste bruidsparen kunnen dit inderdaad best zelf. Feit is wel dat mensen vaak niet realiseren wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van een bruiloft.

 

En daar kan een weddingplanner goed bij helpen. Het bruidspaar heeft dan alle tijd om volop te genieten van de aanloop naar de huwelijksdag (-en) toe. Met het organiseren van een bruiloft ben je al snel zo ongeveer 200 uur kwijt. De meeste tijd zit hem in het selecteren en het maken van afspraken van de leveranciers.

Bijvoorbeeld afspraken met de locatie, de band, de cateraar, de juwelier waar de trouwringen gekocht worden, de drukker voor je trouwkaarten. Voor je het weet heb je al een hele lijst met die allemaal iets gaan regelen of leveren op de grote dag. Een weddingplanner heeft al een heel netwerk van leveranciers voor je klaar staan, en zorgt in bepaalde gevallen voor korting.


De weddingplanner zorgt ervoor dat je voor je producten de juiste prijs- en kwaliteitsverhouding krijgt.

Naast het selecteren van de leveranciers, bewaakt de weddingplanner ook het budget, en bedenkt verrassende en creatieve ideeën, wat je bruiloft weer net even iets anders maakt dan normaal. Op de dag zelf is de weddingplanner het aanspreekpunt voor alle leveranciers en zorgt de weddingplanner ervoor dat alles naadloos in elkaar overloopt en het avond wordt die mensen niet snel zullen vergeten. En dit zonder stress!


Kijk op www.ishq.nu voor meer informatie over de Ishq weddingplanner .

 

Copyright © Suryamedia. Alle rechten voorbehouden.

Zoek