• Suryamedia2
  • Suryamedia3
  • Suryamedia1

Maltie Ramlal loopt New York Marathon voor SOS Kinderdorpen

Redactie Suryamedia

india kidsMaltie Ramlal gaat zondag 6 november a.s. de New York Marathon lopen voor
SOS kinderdorpen INDIA. "Toen ik besloot om mee te doen met dit bijzondere sportavontuur wist ik meteen dat mijn uitgangspunt SHARING moest zijn. Immers geen enkele overwinning staat op zichzelf!"

Haar doel is iedereen mee te laten ervaren in zowel de marathon-ervaring als in het teruggeven door heel bewust te kiezen voor het project SOS kinderdorpen @ Delhi Faridabad.

 

 

In een SOS kinderdorp leven groepen weeskindjes bij elkaar met elk hun eigen SOS-moeder. Deze moeder is vaak iemand die zelf geen kindjes heeft kunnen krijgen of wiens kinderen al uit huis zijn. "Ik geloof er heilig in dat een moeder de allerbelangrijkste basis is voor een opgroeiend kind. Dit concept is voor mij de basis van onze natuur, niets geen materie of andere dingen; een liefdevolle omgeving, dat is wat je met je donatie deze kindjes zult geven... en warmte dat maakt een THUIS!"

 

Maltie kent het dorp in India-Faridabad persoonlijk via vele vrijwilligers en ook enkele kinderen, die inmiddels volwassen, een waardig bestaan hebben kunnen opbouwen dankzij hun vele (ook nederlandse) sponsoren.Vanuit deze persoonlijke ervaring weet ze hoe donaties worden besteed en hoe alles direct 1-op-1 gaat.

 

Het bedrag mag zo klein of groot zijn, alles is uiteraard van harte welkom. Wat moet je doen hiervoor?
Ga naar Maltie's website en volg de instructies!

 

Maltie Ramlal zal het eindbedrag zelf persoonlijk afgeven in India einde dit jaar.

Copyright © Suryamedia. Alle rechten voorbehouden.

Zoek