• Suryamedia3
  • Suryamedia2
  • Suryamedia1

India Day Holland 2012

Beleef de magie van India in de Noordwijkse Duinen

Ook dit jaar organiseert Indian Light weer India Day Holland. Een dag waarop bezoekers cultureel en spiritueel India kunnen beleven. Het evenement vindt plaats op zaterdag 9 juni vanaf 13.00 uur in Invitation in Noordwijkerhout. Invitation is een sfeervolle accommodatie in een natuurgebied midden in de duinen van Noordwijkerhout aan een duinmeertje.


India Day Holland is een dag vol met informatie, activiteiten en workshops om meer te weten te komen over het magische India. Er is ruime aandacht voor gezondheid en voeding, ayurveda, massages, bewustwording, astrologie, handlezen en toekomst voorspellen.

De dag wordt opgeluisterd met authentieke Indiase muziek en dans. Je hoeft je echt niet te vervelen, want er worden diverse workshops gegeven, waaronder yoga en meditatie. Verder zijn er kraampjes waar leuke hebbedingetjes verkrijgbaar zijn en in het restaurant kan men terecht voor de heerlijkste Indiase gerechten, variërend van een bara tot een complete maaltijd.


Voor voetballiefhebbers is de wedstrijd Nederland-Denemarken om 18.00 uur te volgen, want ja, ook voetbal hoort bij India.


Invitaton is gelegen aan Duinschooten 12 in Noordwijkerhout. Entree 5,00.
In samenwerking met Wilde Ganzen komt de opbrengst van de dag ten goede aan een scholingsproject voor kansarme vrouwen in India.


Meer informatie op de website van India Day Holland 2012

 

 

 

Copyright © Suryamedia. Alle rechten voorbehouden.

Zoek