• Suryamedia3
  • Suryamedia1
  • Suryamedia2

HSFN tienjarig jubileum

hsfnOntgroeningen, bierfeesten en te hoge contributies, daar doet de studentenvereniging Hindoe Studenten Forum Nederland (HSFN) niet aan. Het heeft een bijzonder karakter, namelijk het promoten van vegetarisme en non-alcoholisme. In november 2001 is HSFN opgericht om de samenhang onder de Hindoe studenten in Nederland te vergroten, om hen te vertegenwoordigen op regionaal, landelijk en internationaal niveau, en om amuserende en informerende activiteiten te organiseren. Al na een paar jaar was HSFN een succesvolle studentenorganisatie en is dat nog steeds.

 

Waar HSFN haar succes aan dankt? Vooral in deze multiculturele samenleving is het belangrijk dat iedereen zijn plekje vindt, zo ook de Hindoe studenten. Het feit dat een studentenvereniging met deze achtergrond na tien jaar nog steeds bestaat, laat zien dat de vraag is naar een dergelijke organisatie zeker aanwezig is.

 

Tijdens deze avond wordt een blik geworpen op het afgelopen decennium en de ontwikkeling van onze studentenvereniging. Uiteraard wordt er gezorgd voor feestelijke omlijsting en is de dresscode: Black Tie & Dress.

 

De jubileumviering vindt plaats op vrijdag 2 november, van 18:00 tot 1:00 uur in Partycentrum Rumberos aan de Alphons Diepenbrockhof 3 in Den Haag.

 

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en meer informatie vinden op de website www.hsfn.nl.

Copyright ┬ę Suryamedia. Alle rechten voorbehouden.

Zoek