• Suryamedia1
  • Suryamedia3
  • Suryamedia2

Concert: 'Old is Gold' met Roop Kumar Rathod, Sunali Rathod en het Metropole Orkest

roopkumarEen Bollywoodconcert met werelds grootste pop- en jazzorkest. En dat in Nederland. Zondag 3 maart 2013 treedt het beroemde muzikale koppel Roop Kumar en Sunali Rathod op met het wereldbefaamde en met Grammy's bekroonde Metropole Orkest. Het thema van het concert is Old is Gold. Vele Indiase klassieke en nostalgische nummers uit de tijden van o.a. Mohd. Rafi, Mukesh, Lata Mangeshkar en Asha Bhosle worden ten gehore gebracht. Dit concert vindt exclusief plaats in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.
1e rangskaarten zijn te koop voor slechts € 30.Het Metropole Orkest werd in 1945 opgericht en is het grootste professionele pop- en jazzorkest ter wereld. Ze hebben een uiteenlopend repertoire, variërend van pop en jazz tot chansons, cabaret en wereldmuziek en speelden met vele bekende nationale en internationale artiesten (van Ella Fitzgerald tot Within Temptation). Voor Luxor Theater Rotterdam brengen zij een aantal exclusieve concerten. In januari gaven zij een nieuwjaarsconcert met Ntjam Rosie, Edsilia Rombley, Shirma Rouse, Vera Mann, Eric Vloeimans en Carlo de Wijs. Nu komen ze terug voor een groots Bollywoodconcert met twee grote namen: Roop Kumar en Sunali Rathod.

 

Roop Kumar is een allround artiest en zeer bekend in Indiase en Hindoestaanse kringen. Hij is een veelgevraagd ‘playback singer' voor Bollywoodfilms, een zanger die nummers inzingt die de acteurs playbacken. Op zijn eigen naam maakte hij een aantal succesvolle albums in India. Sunali Rathod staat al sinds haar tiende op de planken en is als bekroond zangeres thuis in vele zangstijlen. Het koppel, ook privé een stel, betoverde twee jaar geleden het publiek in het Verenigd Koninkrijk.

 

Nu gaan zij opnieuw op tour met een concert dat gegaranderd een gevoel van nostalgie oproept in de harten van liefhebbers van de Indiase cinema. Samen brengen zij nummers als ‘Aaj Kal Tere Mere Pyar Ke', ‘Baharo Phool Barsao', ‘Chalo Dildar Chalo', ‘O Mere Sona', ‘Mere Jeewan Sathi', ‘Jo Wada Kya'.

 

 


Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door Your Music Agency en Saregama Events India-London.


Locatie: nieuwe Luxor Theater
Datum: zo 3 maart 2013
Aanvang: 15.00 uur
Prijs: van € 20 tot € 32,50
Meer info: http://www.luxortheater.nl/94-971-Metropole-Orkest


Kaarten voor de voorstelling via www.luxortheater.nl of aan de kassa van het theater, 010 - 484 33 33. De kassa is van ma t/m za telefonisch bereikbaar van 13.00 tot 18.00 uur, en geopend op ma t/m vr van 16.00 tot 18.00 uur.

 

Copyright © Suryamedia. Alle rechten voorbehouden.

Zoek