• Suryamedia3
  • Suryamedia1
  • Suryamedia2

India Day Holland

indiadayIndian Light viert dit jaar het lustrum India Day Holland samen met Stichting Hindustani. Tevens zal er geld worden ingezameld voor scholing van kansarme vrouwen in Noord-India. In de afgelopen vier jaar hebben verschillende vrouwen in India aan het scholingsproject deelgenomen. Er is nu behoefte aan een leslokaal omdat de doelgroep gegroeid is.

 

 

Wat kunt u op India Day Holland verwachten?

 

Vrijwel alle aspecten van de Indiase cultuur en samenleving komen aan bod. De Indiase filmindustrie Bollywood wordt zichtbaar gemaakt met workshops, choreografie, live optredens, muziek, decor en kleuren. Bollywood is de grootste filmindustrie ter wereld waarbij de populariteit, ook in het westen, meer en meer toeneemt. Verschillende visagisten geven adviezen over uiterlijke verzorging.

 

Een Ayurvedisch arts is aanwezig om adviezen en voorlichting te geven op het gebied van gezondheid en voeding. Om in deze drukke tijd te kunnen omgaan met stress is er op India Day Holland ruime aandacht voor bewustwording van lichaam en geest een introductie workshop “het geheim van de adem” door Art of Living. Voor de zakelijke organisaties speciaal een workshop “Doing business with India” door Drs. Vikas Kohli van Netherlands India Information Services. Wil men de toekomst laten voorspellen dan kan dat bij een van de kaartlezers. Uiteraard zijn er lekkere hapjes verkrijgbaar. Voor kinderen is een speciaal programma samengesteld.

 

Datum: Zondag 15 september van 13.00 tot 20.00 uur
Plaats: “Event Plaza (zaal Davis Cup)” Lange Kleiweg 86, 2288 GR in Rijswijk.
Gratis entree.

 

De organisatie hoopt dat u dit initiatief met uw komst wilt steunen. Bent u verhinderd, maar wilt u dit project toch steunen, dan kunt u uw bijdrage storten op gironummer 4171536 t.n.v. Indian Light, scholingsproject vrouwen in Pauri Noord-India.

 

Meer informatie via deze website.

 

 

Copyright © Suryamedia. Alle rechten voorbehouden.

Zoek