• Suryamedia2
  • Suryamedia3
  • Suryamedia1

Reageer, inspireer en hou ons scherp!

Redactie Suryamedia-

Welkom op de vernieuwde site van Suryamedia.Suryamedia
Op deze plek gaat het crossmediaal gebeuren!

Niet alleen radio, maar ook extra tv-uitzendingen. Sociale netwerken zoals Hyves, You Tube, Twitter en Flickr. Samen met jullie laten we zien hoe de Hindustaanse cultuur in Nederland zich ontwikkelt. Draag bij aan dit mediaplatform en geef ook jou stem een kans om gehoord te worden.

 

Bij Surya hebben we altijd enorm veel waarde gehecht aan onze eigen Hindustaanse cultuur.
Nu we er op deze nieuwe media manier aandacht aan kunnen besteden, gaan we er ook 100 % voor. ‘Druk, druk, druk' zal dus tijd moeten maken voor ‘blog, blog, blog'.

 

Waar gaan we het over hebben? Over de Hindustaanse cultuur in de breedste zin van het woord. Maar wel een persoonlijke, want het is vanuit onze visie. Soms kun je jezelf erin herkennen, soms ook niet. Misschien deel je onze visie, misschien ook niet.

 

Reageer dan en op die manier leggen we vast wat de Hindustaanse cultuur op dat moment in tijd en plaats is. Want één ding is zeker, cultuur is niet statisch, maar dynamisch. Mijn cultuur is niet de jouwe en toch is de som der delen meer dan het geheel. Vooral op het wereldwijde web kunnen we dit bewerkstelligen. Het enige waar we voor moeten oppassen is dat jullie niet gaan denken: bla, bla, bla. Dus: reageer, inspireer en hou ons scherp!

Copyright © Suryamedia. Alle rechten voorbehouden.

Zoek